Nyhetsbrev våren 2019
Siste nytt fra MØY Entreprenørskap.
Kan du ikke lese nyhetsbrevet?
Åpne det i nettleser.
 

NYHETSBREV VÅREN 2019

Våren er her og MØY vil med dette presentere noe av sin aktivitet, invitere DEG inn og vise vårt fokus for å fremme kvinnelig entreprenørskap.

HER TAR VI FOR OSS:

 

Drømmekveld Buskerud

 
9. mai arrangerer vi for første gang Drømmekveld i Buskerud – på Lampeland Hotel i samarbeid med Matnettverket i Numedal. Alle som drømmer om å bli og de som er kvinnelige entreprenører inviteres til en times informasjon om muligheter i MØY Buskerud og inspirasjon til å ta tak i egen bedrift. Vi har med oss Gunn Kristin Leikvoll, ei av forskerne ved Telemarksforskning som har fulgt MØY fra starten og som har forsket på kvinnelig entreprenørskap.
Se mer info og program her
 

MØYdag

 
10. mai kl. 12 – 16, Kragerø- Instituttet, Kragerø.

 

MØY ønsker DEG velkommen til sin femte MØYdag. Våren møter vi i Kragerø sammen med fasilitatorer, deltagere i ulike MØYgrupper, medlemmer og andre interesserte. Bli med og opplev MØYnettverket DU er en del av eller ønsker å bli en del av.  

Program (følg med for detaljer):

12:00 Oppmøte og registrering 

12:30 Lunsj

13:00 Velkommen

13:15 7 min. presentasjoner fra 5 av våre fasilitatorer

14:00 Frukt og kaffe

14:15 7 min. presentasjoner fra 5 av våre MØYere

15:00 Hva kan Kragerø by på?

15:30 Kake og kaffe 

16:00 Takk for nå

Påmelding innen 2 mai
Detaljert program kommer og legges ut på nettsiden og FB siden vår.  

 

Årsmøte

 

Årsmøte for medlemmer holdes i etterkant av vårens MØYdag, kl. 17 – 18 på Tollboden Restaurant. I etterkant blir det middag med nettverksøvelse og mulighet for overnatting på Tollboden Hotell.

Påmelding

 

Tett på MØYere

 

I Tett på MØYere presenteres ulike MØYere – deres valg – drømmer – ambisjoner - motivasjoner og utfordringer m.m. Tett på MØYere ble først lansert på kvinnedagen 8 mars i år. Vi ønsker å invitere deg til å bli bedre kjent med noen av de kvinnelige entreprenørene vi har med oss i MØY hver eneste måned fremover.
Så langt har vi kommet tett på Barbro Stordalen og Anita Bjørbekk. Neste ut kommer i mai.
Se her 

Er du eller kjenner du noen MØYere som fortjener oppmerksomhet rundt egen virksomhet så hører vi gjerne fra deg.

 

Bli medlem i MØY

 

Er du en MØYer, (det er det vi kaller alle som er medlemmer i MØY)? Alle kan bli medlem av MØY. Heier du på kvinnelige entreprenørskap? Ønsker å bidra til at flere kvinner etablerer egne bedrifter og blir fulgt opp over tid slik at bærekraftige bedrifter ledet av kvinner sikres bedre? Da er et medlemskap i MØY noe for deg. Vi setter også stor pris på bedriftsmedlemskap og ønsker din bedrift å bidra til mer mangfoldig næringsliv så er et støttemedlemskap i MØY noe for dere.

Våre medlemsfordeler er under utvikling og vi vil om kort tid lansere mange UNIKE rabattordninger for MØYere på MØYeres ulike tjenester og produkter. Følg med!

Som MØYer får du tilsendt våre nyhetsbrev, kan bli med på våre arrangementer og bli invitert med inn i grupper som er tilpasset ditt bedriftsstadium.

Klikk her for å gå til innmeldingsskjema
 

Nye grupper

 
Vi ønsker velkommen til nye MØYere og grupper både i Grenland, Vest-Telemark og Midt-Telemark. Her er fasilitatorene Mette Kristensen, Anna Sofie Willumsen, Liv Sandvik Jakobsen og Randi Mossing godt i gang med gruppemøter. MØY gruppene følger en fast modell som setter kvinner i nettverksgrupper og følger dem opp i ca. 1 år med en spesialutdannet fasilitator etter en fast strukturert og kunnskapsbasert metode. Alle MØYgruppene har 5 – 7 gruppemedlemmer som alle bidrar inn i hverandres bedrifter/etableringer. Møtene i gruppene inneholder også ulike typer læringsøkter med relevante temaer som leveres av vårt dyktige fasilitatorteam. I MØY har vi 12 ulike fasilitatorer med ulik bedriftserfaring- og kompetanse – se oversikt. Og har du en gang vært med i en MØYgruppe, kan du fortsette ditt medlemskap og få delta inn i alle åpne læringsøkter du måtte ønske deg. Våre åpne læringsøkter annonseres på FB siden vår – følg oss her.

Neste grupper ut blir etablert i Tinn og Oslo – følg med!


HÅPER vi sees på et av våre vårarrangement

KONTAKT

Linda Cecilie Furulund
linda@moy-telemark.no eller 928 89 901

Vi beskytter dine personlige opplysninger, og har oppdatert våre personvernregler i samsvar med EU's nye persondataregler (GDPR). I våre personvernregler finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til lagring av dine data, i tillegg kan du i hvert enkelt nyhetsbrev reservere deg mot å motta flere nyhetsbrev fra oss.

 
 
 
 
Copyright © 2015 MØY, Alle rettigheter er reservert MØY.


avregistrer meg fra nyhetsbrev | slett meg fra alle lister