Nyhetsbrev sommer 2019
Siste nytt fra MØY Entreprenørskap.
Kan du ikke lese nyhetsbrevet?
Åpne det i nettleser.
 

NYHETSBREV SOMMER 2019

MØY sprer seg!

Nå utvider vi med både Buskerud og Oslo.

"MØY er gøy - lærerikt og unikt" (uttalelse fra en av våre MØYere).
Dette er spennende tider!

HER TAR VI FOR OSS:

 

MØYgrupper

 
Sammen med 4 - 6 andre møtes gruppa jevnlig over et år - totalt 6 møter. Gruppa har sin egen fasilitator som driver gruppa fremover etter en fast modell og møteplan – MØYmodellen. MØY følger fast agenda for profesjonelt støttenettverk med ulike læringsøkter tilpasset ditt og gruppas behov og ønsker.

Gruppemedlemmer bidrar inn i hverandres bedrifter/etableringer. Møtene i gruppene inneholder også ulike typer læringsøkter med relevante temaer som leveres av vårt dyktige fasilitatorteam.

Som deltager i en MØYgruppe er du også automatisk MØY medlem og får tilgang til hele MØY nettverket bestående av andre grupper rundt om i landet – her kan du delta på deres åpne læringsøkter via nett om du har lyst! Det arrangeres to MØYdager pr. år der hele nettverket samles og du vil i tillegg inviteres til andre aktiviteter og muligheter.

I MØY har vi pr. dato 12 fasilitatorer med ulik bedriftserfaring- og kompetanse – se oversikt. Og har du en gang vært med i en MØYgruppe, kan du fortsette ditt medlemskap og få delta inn i alle åpne læringsøkter du måtte ønske deg.
Våre åpne læringsøkter annonseres på FB siden vår – følg oss her.
 

Oppstart MØY Oslo

 
Oppstarts-dato: 17.06.2019
Sted: Sentralen - SoCentral, 5 etg.
Kl: 12:00 – 14:00

MØY Entreprenørskap gjennomføres i Oslo i samarbeid med SISU Business. Bli en MØYer og bli med i den aller første MØYgruppa vi startere i Oslo. Den er for dere som har startet opp egen bedrift (i MØY kaller vi det grønn gruppe).

Påmelding
Vi har ledig 7 plasser etter søknad. Bruk skjema under teksten her!

MØYgruppa 
Fasilitator for MØY gruppa er Mette Kristensen. Mette er seriegrûnder og har grûndet selskaper fra mat til teknologi. I dag har Mette flere roller i AS3 konsernet med bla. ansvar for ideutviklingsprogrammet. I MØY vil hun særlig bidra til å pushe og støtte deg slik at du får maks ut av ditt bedriftspotensiale.

Les mer her
 

Oppstart MØY Buskerud

 
Oppstarts-dato: 20.06.2019
Sted: Næringshagen Buskerud
Kl: 18:00 – 20:00

MØY Entreprenørskap gjennomføres i Buskerud i samarbeid med Buskerud Næringshage, Matnettverket i Numedal og Nettverkskreditt Buskerud. Bli en MØYer og bli med i den aller første MØYgruppa vi starter i Buskerud. Denne gruppa er for deg som har startet bedrift og er i blomstring, vi jobber med profesjonalisering og få max. ut av ditt bedriftspotensiale. (I MØY kaller vi det blå gruppe).

Påmelding
Vi har ledig 7 plasser etter søknad. Bruk skjema under teksten her

MØYgruppa 
Fasilitator for MØY gruppa er Mette Kristensen. Mette er seriegrûnder og har grûndet selskaper fra mat til teknologi. I dag har Mette flere roller i AS3 konsernet med bla. ansvar for ideutviklingsprogrammet. I MØY vil hun særlig bidra til å pushe og støtte deg slik at du får maks ut av ditt bedriftspotensiale.

Les mer her 
 

Tett på MØYere

 

I Tett på MØYere presenteres ulike MØYere – deres valg – drømmer – ambisjoner - motivasjoner og utfordringer m.m. Tett på MØYere ble først lansert på kvinnedagen 8 mars i år. Vi ønsker å invitere deg til å bli bedre kjent med noen av de kvinnelige entreprenørene vi har med oss i MØY hver eneste måned fremover.
Så langt har vi kommet tett på Barbro Stordalen, Anita Bjørbekk og Maiken Walle.
For alle, se her 

Er du eller kjenner du noen MØYere som fortjener oppmerksomhet rundt egen virksomhet så hører vi gjerne fra deg.

 

Bli medlem i MØY

 

Er du en MØYer, (det er det vi kaller alle som er medlemmer i MØY)? Alle kan bli medlem av MØY. Heier du på kvinnelige entreprenørskap? Ønsker å bidra til at flere kvinner etablerer egne bedrifter og blir fulgt opp over tid slik at bærekraftige bedrifter ledet av kvinner sikres bedre? Da er et medlemskap i MØY noe for deg. Vi setter også stor pris på bedriftsmedlemskap og ønsker din bedrift å bidra til mer mangfoldig næringsliv så er et støttemedlemskap i MØY noe for dere.

Våre medlemsfordeler er under utvikling og vi vil om kort tid lansere mange UNIKE rabattordninger for MØYere på MØYeres ulike tjenester og produkter. Følg med!

Som MØYer får du tilsendt våre nyhetsbrev, kan bli med på våre arrangementer og bli invitert med inn i grupper som er tilpasset ditt bedriftsstadium.

Klikk her for å gå til innmeldingsskjema


Vi håper vi sees på et av våre vårarrangement

KONTAKT

Linda Cecilie Furulund
linda@moy-e.no eller 928 89 901

Vi beskytter dine personlige opplysninger, og har oppdatert våre personvernregler i samsvar med EU's nye persondataregler (GDPR). I våre personvernregler finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til lagring av dine data, i tillegg kan du i hvert enkelt nyhetsbrev reservere deg mot å motta flere nyhetsbrev fra oss.

 
 
 
 
Copyright © 2015 MØY, Alle rettigheter er reservert MØY.


avregistrer meg fra nyhetsbrev | slett meg fra alle lister