August 2019
Siste nytt fra MØY Entreprenørskap.
Kan du ikke lese nyhetsbrevet?
Åpne det i nettleser.

Det NYESTE fra MØY

På tampen av sommeren får du det NYESTE fra MØY *)

Huk av i kalenderen allerede nå for våre høstlige aktiviteter.


HER TAR VI FOR OSS:

*) MØYs aktiviteter gjenspeiler til en hver tid gjeldende prosjektmidlere til å støtte opp under vår organisasjon.
 

Nye grupper

 

Tinn

Bli med oss inn i en ny MØYgruppe for en intensiv høst der utvikling av din bedrift står i høysete. Vi har 7 ledige plasser pr. gruppe.

Steder: Skriugata 26, Rjukan
Oppstarts-dato: 20.08.2019
Kl: 18:00 – 20:00
Påmelding: Gå til skjema

Steder: Landbrukskontoret i Attrå
Oppstarts-dato: 26.08.2019
Kl: 18:00 – 20:00
Påmelding: Gå til skjema
 
 
Buskerud

Sted: Næringshagen Buskerud
Oppstarts-dato: 26.08.2019
Kl: 18:00 – 20:00

Den aller første MØYgruppa i Buskerud er for deg som har startet bedrift og er i «blomstringsfasen». I gruppa jobbes det med profesjonalisering og det å fa max. ut av ditt bedriftspotensiale. Fasilitator for gruppa er Mette Kristensen. Mette er seriegrûnder og har grûndet selskaper fra mat til teknologi.

Vi har 7 plasser i denne gruppen etter søknad.
Påmelding: Bruk skjema under teksten her

MØY gruppene følger en fast modell som setter kvinner i nettverksgrupper og følger dem opp i ca. 1 år med en spesialutdannet fasilitator etter en fast strukturert og kunnskapsbasert metode. Alle MØYgruppene har 5 – 7 gruppemedlemmer som alle bidrar inn i hverandres bedrifter/etableringer. Møtene i gruppene inneholder også ulike typer læringsøkter med relevante temaer som leveres av vårt dyktige fasilitatorteam. (I MØY har vi 11 ulike fasilitatorer med ulik bedriftserfaring- og kompetanse). Og har du en gang vært med i en MØYgruppe, kan du fortsette ditt medlemskap og få delta inn i alle åpne læringsøkter du måtte ønske deg. Våre åpne læringsøkter annonseres på FB siden vår – følg oss her.
 
 

Tett på MØYere

 

Ann-Kristin Haugen fra Rjukan driver Oss2.no - Kurs og coaching for par og single.

I Tett på MØYere presenteres ulike MØYere – deres valg – drømmer – ambisjoner - motivasjoner og utfordringer m.m. Hensikten er å vise frem og gi et dypdykk inn i MØYeres jobbhverdag.

Ann-Kristin forteller at MØY var sitt første nettverk. «Det er verdifullt å tilhøre et fellesskap med andre, for det kan være ensomt å være gründer. Det er godt å oppleve både oppbacking, og bli utfordret til å tenke nytt.» Les mer om oppstarten av Ann-Kristins firma og hvordan hun skal nå målet om at hennes samlivsprogram, 5 Stjerners Samliv blir det ledende samlivsprogrammet i Norge i løpet av 5 år.

Sjekk ut flere av våre MØYere i Tett på serien:   
Liv Sandvik Jakobsen, Barbro Stordalen, Anita Bjørbekk og Maiken Walle.
Se alle her!   

Er du eller kjenner du noen MØYere som fortjener oppmerksomhet rundt egen virksomhet så hører vi gjerne fra deg.

 

Småbedriftsmeldingen

 

Regjeringens strategi for små og mellomstore bedrifter (SMB) kommer til høsten. De spør – hvordan er det enklest mulig å drive bedrift og skape arbeidsplasser i Norge? Hensikten med meldingen er i følge statsminister Erna Solberg å «bli bedre kjent med småbedriftslivet og få høre hva som skal til for å gjøre hverdagen deres enklere».

Vi i MØY vil levere våre innspill til denne strategien for småbedrifter. Og har du noen innspill så kan du selv også levere dem via: https://www.regjeringen.no/no/sub/smabedriftslivet/id2654914/

 

Bli medlem i MØY

 

Er du en MØYer, (det er det vi kaller alle som er medlemmer i MØY)? Alle kan bli medlem av MØY. Heier du på kvinnelige entreprenørskap? Ønsker å bidra til at flere kvinner etablerer egne bedrifter og blir fulgt opp over tid slik at bærekraftige bedrifter ledet av kvinner sikres bedre? Da er et medlemskap i MØY noe for deg. Vi setter også stor pris på bedriftsmedlemskap og ønsker din bedrift å bidra til mer mangfoldig næringsliv så er et støttemedlemskap i MØY noe for dere.

Som MØYer får du tilsendt våre nyhetsbrev, kan bli med på våre arrangementer og bli invitert med inn i grupper som er tilpasset ditt bedriftsstadium.

Klikk her for å gå til innmeldingsskjema

Vi gleder oss over at det fortsatt er mange fine sommerdager igjen og etter det kommer fin MØYhøst. Håper vi sees – ha en fortsatt finfin sommer!

KONTAKT

Linda Cecilie Furulund
linda@moy-e.no eller 928 89 901

Vi beskytter dine personlige opplysninger, og har oppdatert våre personvernregler i samsvar med EU's nye persondataregler (GDPR). I våre personvernregler finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til lagring av dine data, i tillegg kan du i hvert enkelt nyhetsbrev reservere deg mot å motta flere nyhetsbrev fra oss.

 
 
 
MØY på Facebook
Nettsted
MØY på LinkedIn
SoundCloud
Instagram
 
Copyright © 2019 MØY Entreprenørskap
Alle rettigheter er reservert MØY Entreprenørskap.


Vår postadresse er:
Hovinvegen 1520, 3652 Hovin I Telemark

avregistrer meg fra nyhetsbrev | slett meg fra alle lister