Nyhetsbrev sommeren 2018

Siste nytt fra MØY Telemark.
Kan du ikke lese nyhetsbrevet?
Åpne det i nettleser.
MØY vil ønske alle MØYere og våre gode samarbeidspartnere en riktig god sommer.
Alle kan nå bli medlem i MØY!

MØY Telemark er blitt en frivillig forening som ønsker DEG som medlem. Sammen kan vi nå målet om å styrke andelen kvinner som starter og driver egne bedrifter, bidra til mer kjennskap til kvinnebedrifter, heve kompetanse og bygge nettverk.

PS! Du MÅ være medlem i MØY for å være deltager i en MØYgruppe eller inneha verv i foreningen.

Klikk her og registrer deg som medlem nå!

Vi beskytter dine personlige opplysninger, og har oppdatert våre personvernregler i samsvar med EU's nye persondataregler (GDPR). I våre personvernregler finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til lagring av dine data, i tillegg kan du i hvert enkelt nyhetsbrev reservere deg mot å motta flere nyhetsbrev fra oss
 

Oppstart nye MØYgrupper til høsten

 
Vi er alltid på jakt etter flere medlemmer som vil gå inn i nye MØYgrupper. Vår ambisjon er å starte opp min. fire nye grupper i løpet av 2018, Kragerø/Grenland, Tinn/Notodden og Vest-Telemark. Gruppene startes opp etter interesse fra min. 5 kvinner og en lokal forankring/finansiering.

Meld din interesse på vår hjemmeside/Facebook eller ta gjerne direkte kontakt med prosjektleder Linda Cecilie Furulund, linda@moy-telemark.no, tlf.: 928 89 901.
 

#Møypodden

 
Siste podkast før sommeren er nå lagt ut på Soundcloud – søk etter #møypodden, se også vår Facebookside der du vil finne link til denne. Denne gangen er det Sandrina fra Løvetannakademiet som snakker om sine drømmer og prioriteringer som gjør at hun har etablert egen bedrift og blitt med i MØY.
 

Første MØYdag gjennomført

 
Første MØYdag i 2018 ble arrangert på Århus Gård i Skien 25 april. Her var deling, statuspresentasjoner, god mat og ikke minst det som MØY er kjent for en «litt nedpå» arena for grûndere der de føler seg hjemme, sett og ivaretatt.

Styre ble spesielt trukket fram som forutsetning for at MØY sin ferd har et tydelig og ufravikelig fokus på kvinnebedrifter.
KONTAKT
Linda Cecilie Furulund
linda@moy-telemark.no eller 928 89 901
 
 
 
 
Copyright © 2015 MØY, Alle rettigheter er reservert MØY.


avregistrer meg fra nyhetsbrev | slett meg fra alle lister

Postadresse

MØY EntreprenørskapHovinvegen 1520
3652 Hovin I Telemark

Telefon

+47 928 89 901