Nyhetsbrev høsten 2018

Siste nytt fra MØY Telemark.
Kan du ikke lese nyhetsbrevet?
Åpne det i nettleser.
NYHETSBREV HØST 2018
HER TAR VI FOR OSS:

Omprofilering av MØY

MØY Telemark blir MØY Entreprenørskap. Vi oppdaterer vår profil i disse dager og gir nye farger til både logo og grupper. «En slik omprofilering er nødvendig og riktig for å treffe direkte på det MØY skal levere på – kvinnelig entreprenørskap og det skal vi fortsette å gjøre godt både i og utenfor Telemark», sier prosjektleder Linda Cecilie Furulund.

Her skapes grobunn frem mot realisering av egen bedrift
Her bygges det videre på bedriften din/frøet som er sådd
Her jobber vi med å få max ut av ditt bedriftspotensiale.
I MØY Gul gruppe er du som ikke lengre er med i en gruppe, men som likevel vil høste videre av MØYnettverket.
Her har vi et intensivt fokus for innvandrerkvinner med mål om klargjøring til brun gruppe.

MØYdagen høsten 2018

Den 9. – 10. november er det ny MØYdag – denne gang på Quality Straand Hotel i Vrådal. Vi har program fra kl. 16:00 – 21:30 den 9. nov.

MØY ønsker deg velkommen til sin fjerde MØY dag. Det skjer mye i MØY på et halvt år og det er tid for en kort statusoppdatering og vi vil gi deg mulighet til å påvirke MØYs fremtid. I tillegg vil vi fokusere på MØYgøy og med det mener vi bla. nettverksbygging, spill og gruppeoppgaver.

Bli med og opplev MØYnettverket DU er en del av.  Se program her!

Oppstart nye MØYgrupper

Denne høsten starter vi opp hele 6 nye grupper i, tre i Kragerø/Grenland, en i Tinn, en Midt- og en i Vest-Telemark. Det betyr at over 30 kvinner sammen med gruppas fasilitator skal vi finne mulighetene, inspirasjonen, ressursene og få ta del i MØYnettverket mens de bygger videre på sin bedriftsdrøm.
 

PS! Vi søker fortsatt etter flere interesserte til oppstart av ny MØYgruppe Vest – Telemark. Ta direkte kontakt med Liv Sandvik Jakobsen (lifehere@hotmail.com)

MØY intensiv

MØY deltok i oktober på den nasjonale konferansen om flerkulturelle ressurser, innovasjon og verdiskaping - Energetics. På scenen sammen med bla. Kronprins Håkon Magnus sto vår MØY intensiv fasilitator Wenche Holdhus. Wenche fortalte om kvinner fra ulike land i Skien og i Oslo som deltar på MØY Itensiv for innvandrerkvinner. Og Wenche fortalte glødende om den entusiasmen, den styrken og den interessen disse kvinnene oppnår i MØY. Det er nettopp dette som gjør at over 13 av 35 innvandrerkvinner i MØY Intensiv velger å gå videre inn i en av MØYs ordinære grupper, bli en del av MØYnettverket og flere av dem starter opp egne bedrifter.

Medlemskap i MØY

Alle kan nå bli medlem i  MØY!

Klikk her for å gå til innmeldingsskjema
MØY Telemark er en frivillig forening som ønsker DEG som medlem. Sammen kan vi nå målet om å styrke andelen kvinner som starter og driver egne bedrifter, bidra til mer kjennskap til kvinnebedrifter, heve kompetanse og bygge nettverk.
PS! Du MÅ være medlem i MØY for å være deltager i en MØYgruppe eller inneha verv i foreningen.
Bli medlem NÅ! (link til nettskjema for registrering).
Les mer her og bli en MØYer du også!

KONTAKT

Linda Cecilie Furulund
linda@moy-telemark.no eller 928 89 901
Vi beskytter dine personlige opplysninger, og har oppdatert våre personvernregler i samsvar med EU's nye persondataregler (GDPR). I våre personvernregler finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til lagring av dine data, i tillegg kan du i hvert enkelt nyhetsbrev reservere deg mot å motta flere nyhetsbrev fra oss
 
 
 
Copyright © 2015 MØY, Alle rettigheter er reservert MØY.


avregistrer meg fra nyhetsbrev | slett meg fra alle lister

Postadresse

MØY EntreprenørskapHovinvegen 1520
3652 Hovin I Telemark

Telefon

+47 928 89 901