Siste nytt fra MØY Telemark.
Kan du ikke lese nyhetsbrevet?
Åpne det i nettleser.
Høsten er her og MØYs programhøst er klar!

Vi kan by på Drømmekveld på Dalen 19. okt., MØYdag 17 nov. for alle som er med eller har vært med i en av våre MØY grupper og åpent for alle interesserte 18 – 19 nov. KvinneLyst 2017.

MØY har videre som mål å starte opp et par grupper til før vi runder 2018, det betyr at MØY vokser med totalt 14 MØYgrupper rundt om i Telemark og ca. 90 kvinner i MØYnettverket.

Vi gleder oss til å se deg i høst!
DRØMMEKVELD
MØY fortsetter sitt populære Drømmekveldkonsept og inviterer til Drømmekveld på Dalen Hotel 19. okt. kl. 18 – 20.
Her kan du dele tanker og ideer om å skape din egen bedrift ut av din egen kompetanse. Vi presenterer MØYmodellen og har med oss forsker Lars Kobro som bla. forteller om at hvor viktig å satse på kvinner og sette sammen «ulike barn»/komplimentær kompetanse i tillitsfulle nettverk slik MØY gjør.  Drømmekvelden på Dalen markerer også oppstarten av MØY Tokke med velkommen fra ordføreren og invitasjon til oppstart av MØYgruppe i Tokke.  Se program her.
MØYDAG
MØYdagen arrangeres for andre gang fredag 17. nov. kl. 12 – 16.30. I år skjer det dagen før KvinneLyst 2017 starter. Vi anbefaler herved alle MØYdeltagere til å sette av helgen 17 – 19 nov. og bli med oss til vakre Kvitåvatn Fjellstue, Tinn.
Vi skal ha fokus på å bli bedre kjent med hverandre i MØYnettverket, dele tanker og ideer – lære noe av andre og få inspirasjon. Vi møtes til lunsj fredag, hører bedriftshistorier fra andre MØYere, tilbyr ulike læringsøkter en kan velge mellom og inviterer på luftetur, markering og middag. Se program.

Dette er noen av MØYerne du kan møte på årets MØYdag:

Tine Spuur fra Tinn.

Bor på gård og er master i tradisjonskunst. Jobber med tradisjonelt trearbeid og fersk tre og holder kurs i dette. Er opptatt av å lage bruksting av lokale trær. Tine er med i blå MØY gruppe.

Berit Rongsjord fra Tinn.

Leder av konsernet TET som driver med økonomi, system og rådgivningstjenester. Levende opptatt av at alle skal lykkes. Berit er en av MØYs gode samarbeidspartnere.

Anette Eiris fra Porsgrunn

Hun er utdannet grafisk designer og holder til i Porsgrunn. Hun driver designbedriften Aneiris Design, og jobber hovedsakelig med design av trykkprodukter, da spesielt magasiner. Hun er stor fan av å ha trykkprodukter fysisk i hånden. Anette var med i MØY sort gruppe i Grenland.

Sandrina Sandell fra Skien

Hun er Barnevernspedagog og driver Løvetannakademiet som kurser barn og unge i barnevernet til å bli ressurssterke, selvstendige unge voksne. Sandrina er opptatt av at unge med barnevernserfaring ikke skal la barndommen definere deres fremtid. Sandrina er med i en blå MØY gruppe i Grenland.
Følg med oss på facebook for oppdatering på hvem som kommer. Vi kan også avsløre at vi kommer til å lansere et helt nytt MØYmedie på dagen som vi har store forventninger til.
KVINNELYST
For tredje gang skal MØY, i samarbeid med Telemark Bygdekvinnelaget og Telemark Bondelag arrangere KvinneLyst konferanse.  Konferansen er åpen for alle og målet er i år som foregående år å inspirere, bygge nettverk og tilføre kompetanse. Tema for årets KvinneLyst er i år Næring i mat og vi legger på en ekstra dag slik at de som vil kan få med seg et matkurs i tillegg. Dato er lørdag 18 – søndag 19 nov. Se program.
NYE MØY GRUPPER
Vi er godt i gang med oppstart av en ny sort gruppe i Tinn og har mål om å etablere den første MØYgruppen i Tokke i forlengelse av Drømmekvelden på Dalen 19. okt. 
Er du eller kjenner du noen aktuelle nye MØYere så ta kontakt. Vi starter grupper løpende etter behov og delfinansiering fra kommuner/regioner. 
KONTAKT
Linda Cecilie Furulund
linda@møy.com eller 928 89 901
Copyright © 2015 MØY, Alle rettigheter er reservert MØY.


avregistrer meg fra nyhetsbrev | slett meg fra alle lister